2010. május 8., szombat

Nem adjuk fel soha...

Mert minket legyőzhetnek, de fel nem adjuk soha... ez a mottónk az eRepublikon, ahol néhány napja még a túlélésért küzdöttünk Budapest falait védve a horvát-lengyel-román-amerikai s ki tudja még milyen hadak ellen. Nem maradt más semmi, az ország nagyrésze elfoglalva, romokban hevert, a gazdaság, a forint hasonlóképpen, a piacon nemhogy fegyver de már élelmiszer is alig akadt, és a kétoldalról, összehangoltan támadó Edennel szemben vajmi kevés esélyt láttunk az ország megtartására. De mert magyarok vagyunk, mert makacsak vagyunk és mert imádjuk ezt a kis országot, még ha csak néhány bitből áll is, így kitartottunk. A fegyverek fogytán foggal-körömmel harcoltunk, a magánemberek saját kis összegyűjtött pénzüket adakozták önként az országnak, hogy a tankokat finanszírozhassa belőle, a seftelők felvásárolták az egész világ fegyverkészleteit, hogy haszon nélkül adják itthon, és a szövetségesek is jöttek, hiszen mi is mindig segítettünk nekik amikor kellett.


http://yfrog.com/89smallhungaryj

És az erep valaha volt legnagyobb csatáiban megvédtük Budapestet, történelmet írtunk, hogy hogyan állhat helyt az akarat, a szív és a hazaszeretet az ostromlók hadával, a túlerővel és még a véletlen bugokkal szemben is - és visszavágtunk, megfordítottuk a háborút, pár nap alatt visszaszereztük majd az egész országot, és már azt tervezzük, hogyan lehetne visszafizetni ezt a 'kedves' szomszédoknak, akik farkascsordaként támadtak ránk, hiszen egyedül egyik se tudott volna legyőzni minket...


http://yfrog.com/bagrowinghungaryj

Így zajlik hát az élet az eRepublikon, amely egy böngészőben, nagyrészt ingyenesen játszható szociális stratégiai játék. Ha éppen nem háború zajlik, akkor ki lehet élvezni fenékig a politikai csatározásokat a pártok között, a kongresszusban és az elnökválasztások idején; lehet céget alapítani, termelni, eladni, vásárolni, egyszóval üzletelni a többi játékossal; lehet újságot írni, és mézes-mázos szavainkkal, humorunkkal, alapos elemzéseinkkel híressé válni a kritikus olvasóközönség köreiben; és mindezek felett, mellett beszélgetni többezer (nemzetközi szinten többtízezer) másik játékossal, akik együtt az emagyar közösséget alkotják - ezt a mára már híressé vált közösséget, amely oly sok mindenre képes, és oly sok mindent elért itt, az eRepublikon... Ha te is részese akarsz lenni egy sikertörténetnek, egy nagyszerű közösségnek, akkor téged is várunk; és vár ez a sokszor bugos, sokszor idegesítő, addiktív, de mégis itthagyhatatlan játék, az eRepublik.


http://www.andymiller.fw.hu/Images/socialgame01.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Cdl2tDzPtvs

Quicksilver

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése