2009. július 6., hétfő

Neked Kampec!



Megvolt az elnökválasztás, és a kiélezett küzdelem eredményeképpen Kampec (KARD), a volt hadügyminiszter lett az elnök 2031 szavazttal Shaok (MHP - 1668 szavazat), Zsizsik (MKKP - 255 szavazat) és Adam the Engineer (SZEM - 233 szavazat) előtt. A szavazás napját és éjszakáját szinte végig tarkították a kölcsönös vádaskodások, kiteregetések és kommentháborúk. A szavazás végefelé, már biztos Kampec-győzelemnél Shaok még megpróblkozott az állami orgok (eMNB, NAT, MFB) örökös szerződéses bebetonozásával, de ezeket a szerződéseket déltájra az adminok érvénytelenítették és megtörtént az orgok átadása.

Reggeltájt egy bannolási hullám söpört végig eMagyarországon, amiben több testvérpár és egy gépről játszó rokonok hullottak el, de nagyrészük szintén déltájra már unbannolva lett. Ezt az elnöki medálok és személyek megkettőződése követte, azaz erep ismét bugzott.

A szavazással párhuzamosan történt az ukrán ATO, azaz a helyzet bebiztosítása, majd a finnországi TO, de ez utóbbit hajnaltájban félbeszakította a francia segítségkérés, akiket az USA próbált TO-zni, így ettől kezdve oda mentek az emberek, és sikeresen meg is akadályoztuk azt.

Elnöki beköszönés

Választási eredmények máshol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése