2009. július 2., csütörtök

Elnökválasztás előtt...

Minden hónap 5-e az elnökválasztás eRepublikon. Hosszú hónapok után, amikor is egységkormányok és TO-k uralták a magyar közéletet, most megint esélyes jelöltek állnak ki egymás ellen, éspedig rögtön hárman is: ABC-sorrendben: Kampec (KARD), az ország legelismertebb stratégája és hadügyminisztere; Shaok (MHP) az ellentmondásos jelenlegi elnök; és Weisz Manfréd Huba (Szolidaritás Párt) a sokszoros második helyezett. Ne felejtsem el Adam the Engineert (SZEM) sem, bár neki kevés esélyt adok a fenti trió mellett.

Azaz minden adott egy igazán izgalmas, igazi választáshoz... kivéve azt, hogy Ukrajnát, a magyar befolyású, Podoliát birtokló országot igencsak komoly veszély fenyegeti, mivel odaköltözött a horvátok színe-virága, valamint egyenlőre Magyarországon dekkol fél Románia, a lengyelek, amerikaiak, s ki tudja még kik az EDEN (az Atlantisz szövetség utóda) soraiból. Tegnap-ma megpróbálták a Dniprói RW-t leverni, hogy elveszítsük a közös határt Podoliával, és ennek csak egy célja lehet: Podolia visszaszerzése, éspedig TO-val, mert odaköltözve csak ezt tudják tenni.

Emellett Horvátországban is meg fognak próbálkozni egy elnöki TO-val sajnos, hiába mondtuk-mondjuk sokan, hogy erre semmi szükség és nem túl jó ötlet; a PEACE láthatóan erőlteti és bepróbálkozik, pedig ott egy elnöki TO az meglehetőesen nagy falat lenne, igen sok emberrel. És nem, nem pótolná Ukrajna elvesztését, még közelítőleg sem... Szerbia visszavételével az ok is megszűnt rá ráadásul.

Elmélkedek a választásokról

Kampec: indulok!

Good Morning Hungary

A Nándorfehérvári diadal

Ismét szerencsénk volt

Minden ami az eRepublikhoz kell: http://erepublik.lap.hu/

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése