2009. február 4., szerda

Day 442 of the New World

A 442. napot a kampányok lezárása jelentette főleg. Adminok bejelentették, hogy mostanra végeztek a gold-bug következményeinek a feldolgozásával. War-modulról állítólag holnap lesz bejelentés.

Magyarország
Lezárult a kampány, elhangzottak még az utolsó ütésváltások, és Shaok sértődötten lemondott (másodszor) az MNB-elnöki-pénzügyminiszteri posztjáról.
A várható indexes cikk és az ebből remélt nagyarányú regisztráció miatti intézekdések meghozására végre sikerült egy rendhagyóan gyors és határozatkész országgyűlést összehozni - így megszülethettek, és szavazásra kerülhettek a szükséges törvénymódosítások.

Ausztria
E viszonylag jelentéktelen ország ritkán került eddig hírekbe azon kívül, hogy éppen ki takeovereli. Most a szerbek saját országot kapva elhagyják, és a maradék néhány osztrák új hódítóktól tart. Az egyik elnökjelölt (Chicco) programjában érdekes elemet fedezhetünk fel; unióra szeretne lépni egy szomszédos, de hasonló súlyú országgal. Mivel ez ránk igaz többé-kevésbé, a dolog további diplomáciai tárgyalásokat fog igényelni. Ha nem tudjuk megszerezni Szeged high grain régióját, akkor ez az opció még jól jöhet.

Norvégia
Az oroszok legújabb huszárvágása; egy kis orosz (de nem orosz nevű) párt Salvét jelölte ellenjelöltnek kir (norvég) és Mossad (orosz) mellé, hogy ezzel megosszák a maradék norvég szavazókat is; hiszen Salve a mai napig a legnépszerűbb norvég politkus. Hogy Salve le tudja vagy akarja-e mondani a jelölést, azt nem tudni még.

Románia
A fenti hírre a román sajtó mondhatni hisztérikusan reagált; vastagon érdekeltek ugyanis a norvég-orosz belügyekben.

Franciaország
Papa Fratz-on kívül az összes francia jelölt visszavonta a jelölését, hogy ne osszák meg a tuput (spanyol) elleni PEACE szavazókat, akik már nagy számban érkeznek az országba a spanyol hatalomátvételt megelőzendő.

Törökország
A Görög/Izraeli kisebbség újólag önálló államo(ka)t kér Törökországtól. A válasz sajnos a várható nem... ez a két góc nem fog egyhamar megszűnni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése