2009. február 3., kedd

Day 441 of the New World

A 441. nap csendes volt, főleg a médiacsaták jellemezték. Az unalomba több szálon futó Atlantis-PEACE GC cikk-, és kommentháború tudott csak beférkőzni. Új érvek ugyan sehol sem hangzottak el, de a szájkaratékák és a kezdő diplomaták legalább edzheték magukat. :-)

Magyarország
Egy harmadik elnökjelölt is megjelent a színen; hatasu az újólag átnevezett, immárom kommunista párttal és hasonló programmal kíván beszállni a szorítóba.
Ha a toborzás eredményes lesz, felköthetjük, ami felkötnivalónk van, mert eláraszthatnak minekt az újólag regisztrálók - erre készülni kell.

Svédország
A Fogkrém (Toothpaste) keresztnevű svéd elnök gyakorlatilag megfenyegeti az UK-t, hogy az hogy mer MPP-t fontolgatni a németekkel. Ugyebár az UK is Atlantis, Németország meg mondhatni erősen a PEACE felé hajlik - bár még nem lépett be.

Oroszország
Mint kiderült, Creos kvázi elnöki jogköröket kapott, ami nagyban segítheti az ország nélküli oroszok tárgyalási pozícióit. Így tudhatott MPP-t indítani tegnap és maga meg is szavazta.

USA
Uncle Sam külpolitikai programja több érdekességet is tartogat az értő olvasó számára - a harmadik szövetségre és az olaszokkal való jó kapcsolatra utalásokra bizton fel fogják kapni a fejüket az Atlantisban; desertfalcon kontrájával együtt pedig már több mint célozgatás. Mindensetre az USA elhatárolódása az Atlantis kelet-európai szárnyától (Románia) már eléggé egyértelmű.

Románia
Az eUGD elnökejelöltje dsalageanu lett.
TaviTav moving ticketre írt ki tendert; vajh hová mennek a románok? Norvégia, vagy más céljuk lehet? Mindenesetre figyeljük a népességszámot mindkét magyar régiónban (plusz még néhány izgalmas helyen).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése