2009. január 31., szombat

Day 438 of the New World

A 438. napon sem történt sok minden. Mindenki várja a háborúmodul kijavítását, amíg ez meg nem történik, addig az unatkozó polgárok az 5 nap múlva esedékes elnökválasztásokkal, és az ehhez hagyományosan kapcsolódó takeover-tervekkel és ellentervekkel vannak elfoglalva. Az elvándorlás riasztóan növekszik.

Magyarország

Quicksilver mellett Shaok is bejelentette az indulását az elnöki posztért.
Megjelent az Országgyűlés kitudjahányadik tervezete, a PPL gondozásában, amelyben az eddigi tervezeteket próbálják meg összefésülni s használhatóvá tenni.
Az országgyűlés alakuló ülése a szokásos káoszba fulladt. A tervezeteket a fórumon lehet megszavazni.
A Szegedért vívott csata folytatásáról továbbra sincs semmiféle hír.

Norvégia
A tegnapi orosz ultimátumra ma megszületett a norvég válasz; a vita a médiában és a kongresszusban is folytatódik, egyezség nem várható. Az elnöki felmentés nem ment át.

Románia
az eUGD elnökjelölje dsalageanu és the_mihai közül fog kikerülni.
A román külpolitika szavazásos alapon marad imperialista, hódító jellegű; a szokásos szlogennel; 'hiszen ez csak egy játék'. Mi meg sajnos útjukban vagyunk... :-/

Svájc
A takeover tovább zajlik, az olasz, amerikai és észt erők között eldönthetetlen ki fogja megnyerni az elnökválasztásokat.

Franciaország
A takeoverkísérlet immár nyílt titok, a szövetséges országok egymás után küldik a szavazókat a spanyol puccsisták tervének megakadályozására.

USA
Az ország lassan kezd talpraállni a Federal Reserve kirablása után - az elmúlt napokban többen is hiányolták a háborúmodult, hiszen pénz híján soha jobb esély nem nyílhatott volna az USA elfoglalására, vagy legalábbis komoly csapásmérésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése